De dunk + bonus van spelverdeler Nick Thran, die 62-30 op het scorebord bracht, was letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van de wedstrijd tussen het DTL team van BV Noordkop/SUNS en het bezoekende Dordrecht Windmills: 89-52 (53-28). Het krachtsverschil tussen beide ploegen was overduidelijk te groot maar die kwam ondanks de ruime marge in Helders voordeel niet helemaal tot uiting in de einduitslag, die nog veel ruimer had kunnen uitvallen.

Na 1 minuut moet Windmills reeds een TIME-OUT pakken om vroeg op adem te komen. Aanleiding hiervoor was dat de thuisploeg furieus uit de startblokken kwam: 9-0. Vervolgens werd via 18-6 het 1e kwart afgesloten bij 27-12. Ondanks soms sloriig spel werd het 34-12 en 53-28 bij rust. De 2e helft was voor de statistieken met de uithaal van Nick Thran als hoogtepunt die een uitzinnige reactie tot gevolg had op de goed gevulde tribunes.

Om uitzicht te blijven houden op deelname aan de Play-Offs is winst tegen naaste concurrent Landstede Zwolle vrijdag a.s. (aanvang 21 uur in De Slenk) pure noodzaak! De steun van het Helderse publiek wordt door het DTL team bijzonder op prijs gesteld!