In de vierde competitieronde heeft BV Noordkop een paar lastige klippen te omzeilen. Na het nipte thuisverlies (50-49) tegen MBCA is het U12-1 team uit op revanche tegen BV Hoofddorp U12-1. Tip-off is om 13 uur. U12-2 legt op datzelfde moment de omgekeerde weg af tegen BV Hoorddorp U12-2.

U18 heeft om 13 uur de thuiswedstrijd tegen Landslake Lions op het programma staan. Op papier een haalbare kaart, zeker als de verdedigende rangen ook beter gesloten gaan worden. Daar ontbrak het in de eerste 3 duels nogal eens aan maar het aanvallende surplus zorgde tweemaal voor overwinningen. Wordt dit tegen LLL vervolgd?

U14-1 heeft na de zege op in de openingsronde tegen Celeritas/Donar het vizier niet meer echt op scherp staan. Het team moet daarnaast veel meer verdedigende intensiteit gaan tonen om op dit niveau een rol van betekenis te spelen. De uitwedstrijd tegen Basketbal Academie Limburg in Weert (14 uur) wordt een interessant krachtmeting in deze. U14-2 mag in Hoofddorp de strijd aanbinden met de plaatselijke BV.

U16-1 ontvangt Landstede Zwolle om 15 uur. Het team van head coach Erik van der Sluis (zie foto) laat goed basketball zien dit seizoen maar ontbeert de finishing touch op bepalende momenten. Wellicht dat dit tegen Zwolle wel het geval is. U16-2 moet in de hoofdstad trachten thuisploeg BV Amsterdam U16-2 van winst af te houden.

Tot slot speelt heren 2 om 17 uur thuis tegen het geroutineerde MBCA uit Amstelveen om 17 uur.