De meeste teams van BV Noordkop werken komend weekend een wedstrijd af op vreemde bodem. De zgn. “double header” in de Amsterdamse Calandhal (zie foto) is de meest in het oog springende. Zowel U18 (13.30 uur) als U16 (15.30 uur) werken daar zaterdagmiddag een uitwedstrijd af tegen Harlem Lakers. Voor beide teams een belangrijk treffen met het oog op mogelijke plaatsing voor de Play-Offs. Daarvoor treft het U16-2 team van hoofdcoach Mike Koendering Thriple Threat om half 12 in Haarlem.

Het U12-1 team ontvangt om 13 uur rivaal MBCA U12-2 uit Amstelveen in sporthal De Slenk. Bij een Helderse overwinning lijkt het kampioenschap het team niet meer te kunnen ontgaan gezien de 4 punten voorsprong op de ranglijst op dit moment. U12-2 mag in IJmuiden-Oost de strijd aanbinden met VBC/Akrides en het heren 2 team moet op bezoek bij het heren 1 team van BV Lisse.

Op zondag staan er nog 2 wedstrijden op het programma. U14-2 ontvangt om 15 uur in sporthal De Slenk het Amsterdamse DWV U14-1. Het betreft een inhaalduel. Het U14 team van coachkoppelNiels Karreman/Niles Lont heeft in Rijswijk de ontmoeting tegen het hoger geklasseerde Lokomotief op de rol staan. Op papier een zeer lastige, echter geen onmogelijke, opgave!.