De teams van BV Noordkop gaan de eindfase van de competitie in. Met nog 3 duels op het programma voor de landelijke uitkomende teams, wordt het met name interessant om te zien hoe de U16 en U18 ploegen het gaan doen op vreemde bodem. Beide teams zijn nog in de race voor een top 4 positie in de eindrangschikking die recht geeft op deelname aan de Play-Offs.

U16 ontmoet zaterdag (13 uur) Rotterdam Basketball in de Maasstad en het enige wat telt is winnen! Het team van coachkoppel Eric van der Sluis/Sjoerd Plagmeijer heeft een 15-8 terwijl Rotterdam een van de zwakkere broeders is op het hoogste niveau. Bij winst blijft de 4e plek in zicht en is dan nog zeker een haalbare kaart.

Het U18 team wacht zondag in Groningen een loodzware uitwedstrijd tegen Donar. BV Noordkop staat momenteel 4e op de ranglijst met een 17-6 record en heeft BC Apollo in de nek hijgen met een 16-6 record. Donar volgt vervolgens met 15-7 en heeft ook nog uitzicht op de felbegeerde deelname aan de Play-Offs. Winst in het Hoge Noorden houdt de hoop levend op deelname aan de titelstrijd. . .

In sporthal De slenk treft de U16-2 formatie zaterdag om 13 uur Flashing Heiloo. Op het andere veld speelt op hetzelfde tijdstip U14-2, dat reeds de kampioensvlag hees, tegen BC Flying Oost. Om 15 uur ontvangen de U14 en U20/22 ploegen respectievelijk BS/Leiden en Blue Stars U22.Het heren 2 team sluit de middag om 17 uur af tegen Onze Gazellen uit Haarlem.U12-2 heeft net als U18 een game op zondag af te werken. BV Aalsmeer U12-1 is dan de opponent.