BV Noordkop heeft zaterdag slechts twee thuiswedstirjden op het programma staan die beide om 15 uur worden afgewerkt. U16-2 ontvangt MBCA U16-1 uit Amstelveen en U14-2 bindt de strijd aan met Mapleleaves U14-1, dat afkomstig is uit Heemskerk. Kunnen de Helderse teams de punten in Den Helder houden?

U12-1 gaat in Hoofddorp de strijd aan met de plaatselijke BV. Tip-off is om 11 uur. U12-2 speelt eveneens in Hoofddorp tegen The Challengers. Heren 2 moet in Amstelveen naar het lager gerangschikte MBCA en zal in goede doen ongetwijfeld tot een overwinning komen.

De landelijk uitkomende teams moeten op vreemde bodem om de punten strijden. U18 moet in Landsmeer in staat worden geacht om rode lantaarndrager Lands Lake Lions te kloppen, dat slecht eenmaal tot winst kwam tot op heden. U14 zal in Utrecht moeten knokken voor een zege op U-Ball maar gezien de posities op de ranglijst moet dat tot de mogelijkheden behoren.

Tot slot rondt U16 het weekend komende zondag af in Zwolle in het plaatselijke sportcentrum (zie foto) tegen Landstede. Het team van coachduo Van der Sluis/Plagmeijer deed de laatste weken hele geode zaken door teams te kloppen die hoger geklasseerd staan. Bij winst in de Hanzestad komt de 4e plaats op de ranglijst, die recht geeft op deelname aan de titelstrijd, in het vizier.