Er staat een heel mooi programma op de rol in sporthal De Slenk komende zaterdag. BV Noordkop U18 treedt om 13 uur in het strijdperk tegen Landstede Zwolle, een van de naaste concurrenten op de ranglijst. Hopelijk tapt het team uit een heel ander vaatje dan afgelopen weekend toen men tegen een heuse zeperd opliep in Leiden tegen ZZ. Op het andere veld staan U12-1 en de DOZY Meisjes U12-1 op het plankier voor een echte stadsderby!

U16 hoofdcoach Erik van der Sluis zag zijn team fors uithalen bij MBCA in de laatste wedstrijd en hoopt de lijn door te trekken tegen een andere laagvlieger, Lokomotief uit Rijswijk. Tip-off om 15 uur. Dat geldt ook voor U12-2 dat BV Aalsmeer U12-1 ontvangt. Het Heren 2 team sluit de basketballmiddag af tegen The Challengers uit Hoofddorp om 17 uur. U14-2 heeft dan al het eindsignaal horen klinken in Purmerend tegen het Early Bird U14-1.

U14-1 en U16-2 ronden p[ vreemde bodem het weekend af tegen achtereenvolgens Landstede in Zwolle en Flashing in Heiloo. Hopelijk zijn tegen die tijd meerdere spelers van het heersende griepvirus hersteld zodat de ploegen enigszins compleet kunnen aantreden.