De competitie wordt komend hervat met slecht 3 thuiswedstrijden van BV Noordkop teams. De U18 ploeg ontvangt regerend landskampioen Lokomotief uit Rijswijk waar in de openingsronde van dit seizoen met 96-91 van verloren werd in een zeer tumultvol duel. Inmiddels staat het U18 team in de top 4 gerangschikt en Lokomotief in de middenmoot. Op grond van de uitwedstrijd is jacht op eerherstel een logisch vervolg voor het team van coachduo Mitchel Kouwijzer/Mike Douma en dienen de punten in Den Helder te blijven.

Het U16 team ontvangt om 15 uur het nog ongeslagen en ongenaakbaar geachte BC Apollo dat een 13-0 record heeft. De Amsterdammers slikten echter in de voobereiding op dit seizoen een verrassende toernooinederlaag in Den Helder tegen….. BV Noordkop U16 en dat geeft de burger moed. In goede doen kan de thuisploeg, met een 7-5 record tot op heden, voor een stuntzege zorgen maar dan moet alles meezitten.

Tot slot moet het Heren 2 team om 17 uur de strijd aanbinden met U.S. Heren 2. Gezien de stand op de ranglijst wordt het een leuke pot basketball. BV Noordkop heeft namelijk een 9-4 record en de Amsterdammers een 7-5 record hetgeen aangeeft dat de ploegen aan elkaar gewaagd zullen zijn.    .