Na een welkome en welverdiende voorjaarsvakantie wordt de competitie dit weekend hervat. In sporthal De Slenk start U12-1 om 13 uur tegen BV Hoofddorp. U12-1 en volgen de U14 en U20/22 teams om 15 uur tegen respectievelijk rode lantaarndrager Rotterdam Basketball en The Challengers uit Hoofddorp. Alle 3 de thuisduels zijn het bijwonen meer dan waard!

U14-2 moet in Heemskerk in het strijdperk treden tegen het thuisspelende Maple Leaves U14-1 terwijl het heren 2 team in Amsterdam de plaatselijke BV van een thuiszege moet afhouden. U18 ontmoet ‘s avonds (20 uur) Cracker Jacks in Amersfoort en dat belooft een heet avondje te worden. Na 3 opeenvolgende nederlagen is een overwinning meer dan welkom gezien de positie op de ranglijst.

Op zondag ronden U12-2 en U16-1 het weekend af. In Landsmeer mag U12-1 het opnemen tegen Lands Lake Lions U12-1 terwijl het U16-team van hoofdcoach Eric van der Sluis een belangrijke opdracht wacht tegen New Heroes in Den Bosch. De Bosschenaren staan 3e op de ranglijst en lijken zeker van deelname aan de play-offs. BV Noordkop staat momenteel echter 5e met 4 punten achterstand (met 1 wedstrijd minder gespeeld) op nummer 4, Celeritas-Donar uit Groningen. Ligt een Helderse stuntzege in het verschiet?