Het is bijzonder spijtig om te constateren dat de NBB zo vroeg in het seizoen een beperkt programma heeft samengesteld voor komende twee weekeinden. De schoolvakanties ten spijt zou het eigenlijk zo moeten zijn zijn de competitieporgramma’s doorlopen en dat de planning van de bekerduels daarop wordt aangepast. Helaas blijkt dat niet het geval!

Slechts 3 teams van BV Noordkop komen in actie. Het Heren 2 team heeft de derby op de rol staan tegen het tweede team van MSV Zeemacht. Uiteraard kennen de spelers van beide teams elkaar door en door en de historie leert dat derby’s altijd de moeite van het bekijken waard zijn. Sporthal De Brug is het décor waar het treffen om 18.15 uur plaats heeft.

Het U18 team heeft 2 wedstrijden af te werken komend weekend. BC Apollo is zaterdag de tegenstrever in de Amsterdamse Apollohal (zie foto) om 16 uur in de U18 Eredivisie en dat betreft een duel tussen teams die thuishoren in de bovenste regionen. Een dag later wacht Landstede in Zwolle om 16.30 uur in de strijd om de NBB beker.

Het U16 team boekte zaterdag jl. de eerste competitiezege tegen Landstede Zwolle en ontmoet zondag a.s. Zorg en Zekerheid Leiden, dat eveneens eenmaal won tot op heden, op vreemde bodem. Het duel heft om 11 uur plaats en de winnaar van dit treffen houdt aansluiting met de middenmoot op de ranglijst.